Lyngby Menighedsbørnehave
Tirsdag d.10/5I dag delte Adam fignestænger ud til 10 maden, det nød alle børnene.Anna, Smilla og Hjalte blev inde og lege, med duplo , prinsesser og biler.Vi andre legede ude, cyklede, gyngede og løb og og ned af bakken.Børnene skiftes også til at plante blomster med Tove🌺🌻Til samling havde vi om hænderne, vi følte bløde og hårde ting.Og følte os frem til genstande i en følekassen.Vi sang også tommelfinger sangen.
Velkommen til Lyngby Menighedsbørnehave

Lyngby Menighedsbørnehave er en selvejende daginstitution under Børneringen.
Børnehaven har 40 børn i 3 grupper, 2 for de 3-4 årige og 1 for de kommende skolebørn.. Alferne og Troldene arbejder meget på tværs af stuerne i udviklingsopdelte grupper. At børnene er opdelt på denne måde tilgodeser børnenes relationskompetencer og giver os mulighed for at arbejde mere målrettet i forhold til de gruppedynamiske læringsprocesser. Det giver gode muligheder for læring og fordybelse i den specifikke udviklingsgruppe.
Hovedtemaerne i de tre grupper er:

Alferne 3-4 årige:
Sprog, Krop og Bevægelse. Natur og det kulturelle udtryk

Troldene 3-4 årige:
Natur og det kulturelle udtryk. Sprog, Krop og Bevægelse

Skolegruppen 5-6 årige:
Målrettet skoleforberedelse, med fokus på sociale- og personlige kompetencer.
Her bor vi
Legepladsen

Vi har en smuk gammel og velholdt have med masser af blomster, buske og en dejlig grøn græsplæne.
Legepladsen er på ca. 1550 m2 delt op i flere rum med forskellige funktioner og legeredskaber der udfordrer børnene motorisk på forskellig vis. Der er mange store træer og hække der deler haven op.
Ligeledes har vi en forhave på 100 m2 med terrasse, græsplæne og blomster.
En del af legepladsen er asfalteret og er ideelt til forskellige boldaktiviteter. Der er også fodboldbane og et område med to små tipier, hvor vi laver bål.